Xerrada sobre el Park Güell

Convocatòria
El proper divendres ens han convidat a participar en la xerrada: “El park Güell, Pèrdua i reconquesta d’un espai públic”. Un debat en torn a la limitació d’ús de l’espai públic que proposa el projecte de tancament del parc  de l’Ajuntament. Aquestes mesures tenen com objectiu limitar l’accés de turistes al recinte, però també limita l’accesibilitat al mateix per part dels veïnes i veïnes dels barris adjacents.

El procés comença a l’any 2009 amb la idea de l’anterior consistori de fer una restricció de les entrades al parc amb l’impuls del Pla Integral de reforma de Park Güell. D’altra banda es va crear la Coordinadora d’entitats del Park Güell, que vol que el parc es mantingui com un espai obert a tothom. El canvi de color polític en el Ajuntament i la crisi econòmica son dos dels factors claus en la nova definició del projecte del Park Güell.

Nosaltres donarem la nostra perspectiva des de la experiència dels nostres projectes i intentarem enriquir el debat en torn a un tema tan del·licat i complexe.

Si voleu venir, la xerrada serà el proper divendres 20 a les 18.30h a la Sala d’actes de la Biblioteca Juan Marsé