Treball intern

Si mireu la primera entrada del blog, veureu que portem ja més de dos anys treballant. En aquest temps, al igual que qualsevol grup de persones que treballen juntes, hem evolucionat com equip, hem après els uns dels altres i,  a poc a poc, hem anat trobant la manera de fer la feina qu’ens agrada de la millor manera que sabem.

Tot i això, pensem que hem d’anar un pas més endavant com equip, i aquests últims dos mesos estem treballant sobre com millorar el nostre funcionament intern, per tal de ser més eficaços i més coherents amb els nostres objectius i interessos. Us deixem aquí unes fotos de les intenses jornades de reflexió, esperem poder parlar-vos aviat dels resultats!

Si miráis la primera entrada del blog, veréis que ya llevamos más de dos años trabajando. En este tiempo, al igual que cualquier grupo de personas que trabajan juntas, hemos evolucionado como equipo, hemos aprendido unos de otros y, poco a poco, hemos ido encontrando la manera de hacer el trabajo que nos gusta de la mejor manera que sabemos. Aún así, creemos que hemos de ir un paso más allá, y durante estos últimos dos meses estamos trabajando sobre cómo mejorar nuestro funcionamiento interno, para ser más eficaces y coherentes con nuestros objetivos e intereses. Os dejamos aquí unas fotos de las intensas jornadas de reflexión, esperamos poder hablaros pronto de los resultados!