Tancament del procés: Repensem el Nucli Antic de Navarcles.

IMG_20180612_192531

El passat mes de juny, vam realitzar les últimes activitats del procés participatiu del nucli antic de Navarcles. Amb el taller de priorització realitzat el 12 de juny, a l’espai del Coro de Navarcles, es van acabar de concretar les accions principals a desenvolupar per millorar l’estat del nucli. L’objectiu d’aquest taller va ser presentar i posar en comú els resultats de la diagnosi participativa i debatre per grups, quines eren les accions prioritàries a desenvolupar.

Durant el taller, es van presentar un total de 60 accions a prioritzar, organitzades en quatre àmbits: habitatge, espai públic, equipaments i activitats culturals, serveis i comerç, de les quals es van acabar prioritzant 12 accions.

També es va donar un petit espai per a parlar de la continuïtat del procés, mitjançant la creació d’una comissió de seguiment, que pugui tenir cura del desenvolupament de les línies d’acció proposades a partir del procés participatiu.

Amb els resultats d’aquest taller, i d’acord amb la informació analitzada en la resta del procés, s’elaborarà finalment el full de ruta que ordenarà les accions que es realitzen actualment i les que s’haurien de realitzar, per aconseguir l’objectiu de millorar el nucli antic de Navarcles.