Taller de definició de l’espai CoBoi

Comencem la nostra relació amb el projecte Coboi intentant implicar els futurs emprenedors de Sant Boi en el disseny i construcció de l’espai on en poc temps desenvoluparan les seves iniciatives socials i professionals.

El propòsit del projecte CoBoi, impulsat per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, és implementar una estratègia innovadora de foment d’iniciatives socials vinculades a un centre cívic (Casal Casablanca) mitjançant un procés comunitari i participatiu que el transformi en un laboratori per a la innovació social. Aquest projecte vol ser, al mateix temps, un lloc on experimentar i implementar una estratègia per generar processos de co-creació. És per això que des de fa més d’un any , l’equip dels futurs emprenedors està definint el seu model de treball, objectius, missions , etc .

L’equip de CoBoi està començant ara a dissenyar el seu espai de treball, amb la mateixa lògica de creació participativa i comunitària. Des Raons Públiques acompanyem aquest procés posant a la seva disposició eines de concepció, de disseny i de materialització, en un procés fortament pedagògic que busca tant l’apropiació de l’espai com l’apoderament dels futurs emprenedors.

La primera etapa d’aquest procés, la definició funcional i simbòlica de l’espai, va ser l’objectiu del taller de la passada setmana. Us deixem algunes fotos i us seguirem informant !