Taller a Can San Pere: cap a un procés participatiu.

En els últims mesos hem donat suport, seguint i participant del procés i les accions dutes a terme per la plataforma Salvem Can Sanpere 100% públic. El dimecres passat la plataforma va festejar el primer aniversari de l’alliberament de la fàbrica, i en el marc de les diferents activitats realitzades ens va sol·licitar dur a terme un taller participatiu.

Aquest taller tenia com a objectiu implicar a més persones en el coneixement de la història, el present i el futur de Can Sanpere, començant a donar idees de les necessitats de Premià de Mar per decidir què es vol que sigui Can Sanpere. L’ampli moviment social, actiu durant tot aquest any, reivindica la fàbrica de Can Sanpere com a patrimoni arquitectònic i humà, alliberant aquesta zona de l’especulació. La recuperació d’aquest espai permetrà fer front a les mancances acumulades a Premià de Mar, com ara espais verds i equipaments.

Per més informació, podeu consultar els panells que vam realitzar sobre les diferents temàtiques tractades :
-Introducció general del procés de recuperació de la fábrica : situació urbanistica, judicial, iniciatives de la plataforma Can SanPere 100% públic.
-Els equipaments a Premià de Mar : què volem per Can SanPere ?
-Espais lliures i zones verdes en la ciutat més densa del Maresme.
-Informe de catalogació de la part racionalista de l’edifici com a Bé cultural d’interès local (BCIL)