Ruta BCN+Sostenible: iniciatives veïnals al Besós-Maresme

cartell-ruta-litoral

El proper divendres 27 d’octubre de 18h a 20h farem una ruta pels barris del Besós-Maresme en el marc del projecte “mapa Barcelona + Sostenible”.

La ruta serà un recorregut per diverses lluites, iniciatives i projectes veïnals i de base ciutadana que hagin tingut o que tinguin influència en la transformació social del barri, concretament, en les condicions de vida de les persones.

El Barri del Besós-Maresme
El barri del Besòs- Maresme és el resultat de les operacions de producció massiva d’habitatges dels anys 50 i 60 per absorbir els grans moviments migratoris cap a Barcelona de la última etapa del franquisme. Des de la seva fundació, el Besòs ha evolucionat urbanística i econòmicament gràcies a l’empenta del seu teixit veïnal, que ha lluitat per corregir les carències d’urbanització i d’equipaments amb les quals es van construir els polígons d’habitatge.

Una ruta per traçar vincles entre iniciatives
La ruta està pensada per poder establir vincles entre diverses iniciatives, fent salts en la història del barri i fent aturades a l’actualitat. A més, el recorregut mirarà d’oferir una mirada àmplia dels diversos àmbits de la vida als barris, posant de relleu projectes que plantegin una mirada complexa de la realitat i ofereixin alternatives concretes on la ciutadania hi té un paper actiu.

L’activitat és oberta i començarà al Centre Cívic Besós.

Podeu fer la inscripció aquí: info@raonspubliques.org