Reinventant Barcelona. La ciutat que fan les persones?

Reinventant Barcelona. La ciutat que fan les persones?

Ahir hem anat a visitar l’exposició “Reinventant Barcelona. La ciutat que fan les persones” a la Sala Ciutat on, entre altres, s’exposa el projecte de transformació del Pati la Pau a l’escola La Pau.

L’exposició pretén presentar, un cop més, Barcelona com a ciutat activa i en constant canvi, i mostra com a motor d’aquest canvi a la gent i les noves formes de co-creació i participació.

El projecte del Pati la Pau és una de les diverses iniciatives, promogudes per la pròpia societat civil, que ha estat seleccionada per explicar una nova manera de fer ciutat basada en els valors de convivència i col·laboració.

Si passeu per la Sala Ciutat us trobareu amb una exposició enfocada a transmetre una imatge dinàmica  i vibrant de la ciutat, també a través de l’ús de les noves tecnologies, on us podreu fer una idea de totes les bones iniciatives que diversos col·lectius de Barcelona impulsa de forma autogestionada. Pel que fa als continguts, en canvi, us racomanem prendre nota del nom dels projectes i visitar-los directament en les seves webs ja que les imatges han tret molt espai a les paraules i el text.

sala ciutat expo