Recta final del procés participatiu per a la definició d’usos de la Masia de Ca n’Oriac

Al mes de març, Raons Públiques va començar l’acompanyament del procés participatiu per a la definició de la Masia Ca n’Oriac. Aquest procés obert a la participació de la ciutadania s’emmarca dins d’una primera etapa per obtenir el programa d’usos de l’edifici i el seu entorn, amb el qual posteriorment es redactarà l’estudi tècnic per rehabilitar la Masia, tal com es va aprovar amb el suport ciutadà als pressupostos participatius.

Durant el segon trimestre d’aquest 2017, s’han realitzat 6 sortides amb el punt d’informació mòbil al llarg de tota l’Av. de Matadepera, amb l’objectiu d’informar i de presentar el procés a tot el veïnat, així com de detectar necessitats i interessos de la població del territori, dos tallers i una activitat oberta a la Masia de Ca N’oriac amb la finalitat de treballar conjuntament les diferents aportacions i la recollida de propostes, i obtenir així un programa d’usos comú i compartit.

Llavors, estem acabant un procés impulsat pels veïns i les veïnes per donar forma i contingut un futur equipament per al barri i per a la ciutat. Si encara no te n’has assabentat, no dubtis a assistir a l’activitat de devolució que es durà a terme a la Masia de Ca N’Oriac el dia 13 de juliol a les 18h! , T’HI ESPEREM!

IMG_7146