Ràdio a la plaça!

El passat dijous dia 30 de juny, els companys de l’ Espai Jove de l’Eixample: Laia, Ferran i Dani, van preparar un programa especial de ràdio al qual ens van convidar a participar i a cedir les nostres eines per a crear un joc a la plaça. El joc consistia a trobar els diferents llocs del barri a través d’unes fotografies.

A més a més, van aprofitar per presentar totes les activitats que desenvoluparan a l’Espai Jove durant el mes de juliol, per tal que els joves del barri no s’avorreixin en aquesta temporada de vacances!

Aquí us posem algunes fotos del programa en directe:

El pasado jueves, 30 de junio, los compañeros del Espai Jove de l’Eixample, Laia, Ferran y Dani, prepararon un programa especial de radio, al que nos invitaron a participar cediendo nuestras herramientas para crear un juego en la plaza. El juego consistía en encontrar los diferentes lugares del barrio a través de unas fotografías.

Además aprovecharon para presentar todas las actividades que desarrollarán en el Espai Jove en el mes de Julio, ¡para que los jóvenes del barrio no se aburran en esta temporada de vacaciones!

Aquí os ponemos algunas fotos del programa en directo.