Projecte dels extrems de l’avinguda del Paral·lel

Fa sis mesos va finalitzar la remodelació del tram central de l’avinguda del Paral·lel, executat d’acord amb el projecte redactat per l’AMB per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona. Per a la transformació dels extrems de l’avinguda, l’anterior equip de govern va aprovar inicialment el mes de maig un projecte urbanístic per finalitzar aquesta intervenció.

La Comissió de Govern del dia 7 d’octubre va suspendre temporalment l’aprovació definitiva d’aquest projecte. Aquesta decisió permetrà la revisió del projecte i plantejar el seu encaix en el procés de reflexió a llarg termini “Pensem en Paral·lel”, ja que la reforma només es tornarà a portar a tràmit un cop s’hagin acordat les característiques de l’obra en el marc de l’Espai de Treball Compartit del Paral·lel.

L’Espai de Treball Compartit del Paral·lel, grup de treball conjunt entre Ajuntament, entitats i moviments veïnals dels barris del Poble-sec, Sant Antoni i Raval,  analitzarà durant aquest mesos si aquest projecte pot servir com a punt de partida per a una reflexió conjunta o si, pel contrari, és més apropiat refusar-lo i redactar un altre projecte de bell nou.

Per facilitar que els veïns i entitats coneguin aquest projecte i així prendre una decisió sobre el mateix s’ha preparat una documentació explicativa que podeu descarregar en els següents enllaços:

–  Document explicatiu del projecte
– Comparativa del projecte amb l’estat actual