Disseny participatiu de la Fira Barrejant 2016 a Sant Boi de Llobregat

distribucion
SEIENTS.JPG
BAR.JPG
moduloA.JPG
MODULOB.JPG
montaje
feria_01
feria_02
feria_03
feria_04
feria_05


Disseny participatiu de la Fira Barrejant 2016 a Sant Boi de Llobregat

ACTORS/ENTITATS IMPLICATS
Departament de Cooperació, Solidaritat i Pau de Sant Boi, DESOS Opció SolidÀria, Creu Roja, Amizade Junts amb Moçambic, Conductors Solidaris de Catalunya, Casal d’Amistat Català-Cubà, Al Amal – ACCIS, Cooperacció, Associació d’Amistat San Miguelito, ONG VOLS-Voluntariat solidari, Fundació Juan Ciudad, Compassió I Vida, Fundació Kassumay, Associació de Dones el Farah, Ensenyament Solidari, Fundació Vicente Ferrer, Associació de Dones de Matagalpa, Fundació Pau i Solidaritat, Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, Sindicalistes Solidaris, Amical Mauthausen.

OBJECTIUS
La fira que se celebra des de fa gairebé 20 anys necessita una renovació d’imatge que estimuli els participants i veïns.
– Transformacions de l’espai i la identitat de la fira.
– Reforçar els Vincles i el Coneixement entre les associacions i generar relacions positives.

EINES i METODOLOGIA
Tallers participatius de disseny

DESCRIPCIÓ

Continuïtat amb el projecte iniciat al 2015 per a la transformació de la Trobada de la Solidaritat de Sant Boi, la Fira Barrejant .

Aquest any s’ha treballat a partir de l’avaluació del treball dut a terme l’any passat per implementar alguns aspectes com els plafons informatius de les entitats i la millora dels espais interiors dels estands. Es va convocar totes les entitats a participar en dos tallers per aprofundir aquests dos aspectes però també per donar continuïtat a uns altres que van ser considerats importants en el treball de l’any anterior. En els tallers es va treballar sobre la base de l’agrupació dels estands en diferents mòduls, tot entenent cada mòdul com un espai de relació entre les diferents entitats (sense barreres visuals), i es va dissenyar un recorregut continu a través d’ells que recordava la idea de mercat, idees que ja van sorgir al 2015 però que ara incorporaven una nova carpa mes àmplia per poder acollir un espai de descans per al públic.També es va treballar en el disseny del Bar-rejant i es va crear una nova barra de bar amb palets reciclats i, per últim, a nivell gràfic es van crear cartells informatius més cridaners i suggeridors i es van preparar uns plànols-guia de la fira.

ENLLAÇOS
Pàgina web de la Fira Barrejant.


NOTÍCIES RELACIONADES


img_3348

Com ha anat la vintena edició del Barrejant?

El dia 1 i 2 d’octubre vam poder gaudir de la vintena edició del Barrejant Read more

img_3168

Barrejant 2016!

El proper 1 i 2 d’octubre se celebra a Sant Boi de Llobregat la vintena Read more