Park(ing) Day 2014

post newsletter parkingday

Aquest divendres dia 19 de Septembre es celebra a nivell internacional el Parking Day. Aquest any Barcelona se suma a aquesta iniciativa on participaran aproximadament quaranta entitats, entre les quals es troba Raons Publiques.

El Parking Day és un esdeveniment anual que es realitza en més de 170 ciutats de tot el món, on diverses entitats ambientals, artístiques, socials …, i la ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques d’aparcament de cotxes en parcs , jardins i altres formes d’espai públic, amb l’objectiu de donar a conèixer la necessitat d’un model de ciutat.

Trobareu la proposta de Raons Publiques a l’Av del Paral · lel, al davant de la plaça del Ocellets entre les 11:00 i les 20:00 del dia 19 de Septembre. Tindrem una jornada expositiva participativa on realitzar un treball de reflexió col · lectiu sobre el concepte d’espai public i les seves possibles transformacions, a partir d’un mòdul limitat: la plaça d’aparcament.

Acondicionarem l’espai com terrassa de bar, on us convidem a seure i a participar, omplint un cartell expositiu on aportar el vostre coneixement i opinió sobre l’espai públic. Mitjançant eines gràfiques molt senzilles podem valorar els diferents tipus d’espais públics en funció al seu preu, l’ús, la potencialitat …

Vine al nostre bar per xerrar sobre el concepte d’espai públic! sobre la nova normativa de terrasses, el pla d’usos … i tots aquells aspectes relacionats amb via pública i la seva transformació, o simplement a experimentar l’espai públic d’una altra manera.