La col·lecció de cromos del Coll i Vallcarca ja esta en marxa!

Els nens i les nenes de Vallcarca i del Coll, i en particular els alumnes de l’escola Montseny, han començat la seva col·lecció de cromos de barri. A principis de setembre, es va presentar el projecte en el marc de la jornada infantil de les festes majors de Vallcarca i, des d’aleshores, els cromos s’han repartit en els diferents punts de distribució: entitats, comerços i equipaments de barri. Els alumnes de l’escola estan realitzant la seva col·lecció, intercanviant durant el temps de pati obert.

El dijous passat vam presentar el projecte juntament amb l’Observatori de Vallcarca durant les jornades “La cultura popular de les perifèries. Memòria històrica, lluites urbanes i canvi social en els marges de la ciutat neoliberal” celebrades a la Universitat de Barcelona (UB). Es realitzarà una publicació amb les actes d’aquestes jornades l’any que ve.

D’altra banda, les escoles del barri han manifestat el seu interès en seguir amb aquesta iniciativa durant el curs escolar 2015-2016, així que molt aviat us donarem més notícies sobre la continuïtat del projecte. Seguirem descobrint i compartint coneixement sobre els barris del Coll i de Vallcarca !