Jornada d’entrega del Premi Participa a l’escola

Copia de 14022014-_MG_2278

Durant la jornada d’entrega del premi a l’escola la Pau, el passat 14 de febrer, ens vam emocionar amb el text llegit per un alumne on parlava de l’experiència del projecte Fem comunitat transformant el pati de l’escola. A continuació, us deixem aquestes paraules que són les que ens han de donar la força i les eines per poder cobrir totes les necessitats de millora de l’escola.

“Volem donar les gràcies per aquest premi. Perquè hem  deixat de sentir-nos invisibles. Ara ens sentim mirats per les coses bones que hem pogut fer junts.

Ens agrada veure que avui sou tantes persones a la nostra escola: persones conegudes i persones que no heu vingut mai.

A les persones conegudes us donem les gràcies  per haver-nos ajudat.

A la resta us volem ensenyar el que hem fet i compartir amb vosaltres els somnis que encara tenim, com per exemple:

– tenir una caseta al pati per jugar.

–  uns bancs per seure i descansar.

– millorar el terra del  pati de l’escola.

– arreglar les parets del menjador

– Tenir una font al  pati…

Hi ha moltes més coses que ens sembla que altres escoles, d’altres barris,  tenen millor que nosaltres… i no ens volem conformar a que La Pau sigui així!

Gràcies a aquest projecte hem après que podem canviar la nostra realitat, que junts ho podem aconseguir. Hem anat fent coses sense recursos però amb molta il·lusió.  La il·lusió en sobra, però hi ha somnis que no podrem aconseguir sols i necessitem que ens ajudeu a fer-los realitat. Som aquí, amb ganes de treballar plegats!

D ‘aquí a una estona marxareu  i potser anireu a conèixer una altra escola… però nosaltres necessitem que ens continueu mirant i  que no oblideu que avui ens hem conegut.”