Ja tenim local!

Ja tenim local!

El local de Raons Públiques!

Des del 8 de gener Raons Públiques ja té local oficial! Es tracta d’un local situat al carrer Concòrdia nº30 baixos, en ple centre del barri de Poble sec.

Des d’un inici ens estem plantejant aquest canvi com una oportunitat d’aprenentatge intern, on se’ns plantegen reptes estimulants: com ens establim en un barri, com comencem a fer xarxa amb els principals actors del barri tot seguint amb els nostres projectes i quina metodología per reformar i fer d’aquest espai un espai nostre que alhora sigui obert al barri.

IMG_4642

Tenim clar de moment que aquest procés de reforma i vivència comuna del nostre col·lectiu en el local ha de ser una experiència enriquidora i que formi part de la metodologia de Raons com a col·lectiu que defensa una manera de fer pel que fa a l’urbanisme i la implicació de les persones en el seu territori.

Si bé encara no sabem com i quan acabarem la transformació del nostre local, som conscients que això és un procés i que, citant a Machado, “se hace camino al andar”.

Doncs això: caminem fent camí, doncs!

Anirem volcant aquí l’evolució de tot plegat i les nostres impressions i sensacions durant el curs d’uns quants mesos, per tal de compartir-ho amb vosaltres i que aquest sigui una mena de diari de camp obert.

En breu, més notícies!