Inaugurem el tobogan!!

Va arribar el dia; el divendres 30 de març vam acabar el muntatge del doble tobogan!!

El dia va transcòrrer amb un ambient festiu,l´AMPA va organitzar jocs, esmorzars, i es van entregar diplomes de reconeixement a les mares i pares que van entregar el seu esforç per a completar la primera icona d´aquest procés que hem començat plegats.

Finalitzem doncs una primera etapa, per començar el disseny integral del pati. Ens reunirem el proper divendres 13, amb el grup motor, per organitzar els tallers, partint de la feina feta pels nens de la escola. Des de Raons, agraïm la confiança posada en nosaltres

L´història continua…

Llego el día, el viernes pasado dia 30, terminamos con el montaje del doble tobogan!!

La jornada transcurrio en el ambiente festivo, la AMPA organizó juegos, comidas, y se entregaron diplomas de reconocimiento a las Madres y Padres que entregaron su esfuerzo para poder concretar el primer icono en el proceso que comenzamos juntos.

Ponemos fín a una primera etapa, para comenzar el diseño integral del patio, nos reuniremos el proximo viernes 13, con el grupo motor, para organizar los talleres, partiendo del trabajo elaborado por lo niñ@s de la escuela. Desde Raons, agradecemos la confianza depositada en nosotr@s.

Esta historia continuará…

[slideshow]