Granollers : projecte “A les places !”

L’ajuntament de Granollers impulsa el projecte de diagnòstic participatiu i creatiu “A les Places”, l’objectiu del qual és promoure accions socioculturals a l’espai públic realitzat pels diferents actors socials de la ciutat. Aquest projecte està liderat per tècnics municipals: Cultura, Serveis socials, Centres cívics, Serveis d’educació, Serveis de Joventut, Servei d’obres, etc.

En aquest context, la Diputació de Barcelona ens ha convocat per a realitzar el segon curs de formació fet a mida pels tècnics del projecte. Durant el primer curs ja vàrem treballar la revisió i disseny del diagnòstic participatiu, que consistia principalment en el plantejament d’eines i metodologia. En aquesta segona versió, estem realitzant l’acompanyament per a la seva implementació. Hem programat una posada a prova de les eines de dinamització de l’espai públic dissenyades durant el curs.

És un projecte molt motivador i innovador ja que integra diferents àrees de l’ajuntament, que exigeix l’ús de metodologies interdisciplinars i una organització més complexa, reptes que es presenten en els futurs projectes de les nostres ciutats.