Festa al Pati la Pau

El 19 de maig varem celebrar una festa al Pati de l’escola La Pau per recaptar fons de cara a pintar el pati. Començant amb força amb una ruta pel barri, tambors i megàfon en mà, els alumnes, pares, mares, veïns i professores i evidentment acompanyant des de Raons, varem fer soroll per tot el barri de La Pau convidant a la festa que començava a les 18h.

Un cop havent tornat a l’escola va començar la festa, i els Pallassos Sense Fronteres van realitzar durant gairebé una hora i mitja originals números i multitud de sketches, davant de les riallades dels joves…i dels adults també!

Amb diverses activitats com shows musicals amb cançons, balls i presentacions, els nens i nenes de l’escola van poder gaudir d’una festa dins el seu pati sent conscients que era necessari recaptar fons per pintar més endavant el pati i que s’apropi cada vegada més, amb cada activitat endegada, al pati que volen.

Amb la complicitat de l’AMPA i l’ajuda de pares i mares, ens van preparar frankfurts, bikinis, patates i crispetes per anar alimentant-nos i agafar forces. Volem agraïr la col·laboració cada vegada més consolidada en el si de l’escola entre AMPA, professores, i Raons per permetre organitzar festes que traspassin l’àmbit de l’escola obrint-se al barri amb l’objectiu de fer visibles les voluntats dels nens i nenes per la seva escola.

El procés col·lectiu de transformació del pati de La Pau ha agafat molt força i ara toca seguir treballant per apropar-nos cada dia més al pati que volen els i les alumnes de l’escola La Pau.