FESC 2018: DE LA CULTURA ORGANITZACIONAL ALS ESPAIS DE TREBALL

181027_invitació

Sabem quin és l’impacte que l’entorn laboral té sobre les persones? Poden els llocs de treball (l’entorn on la majoria de nosaltres passem més temps) fer-nos més sans, equilibrats, feliços o fins i tot més productius?

Des de Raons Públiques, us proposem reflexionar sobre la manera com impacta l’entorn laboral en la nostra salut, conducta, i estructures de pensament. Compartirem amb vosaltres idees i experiències d’espais de treball, que parteixen del disseny per a la innovació social i de la innovació organitzacional, basades en dades i enfocades a la generació d’espais que s’adaptin millor a les persones i a les seves necessitats. Per fer-ho, repassarem junts la història dels espais laborals i dibuixarem l’ideal col·lectiu a què ens agradaria arribar. Posarem sobre la taula diverses eines i tècniques per generar un canvi en els llocs de treball, que pugui contribuir a transformar la idea del treball, de la cultura organitzacional i de les relacions entre les persones.

Us convidem a conèixer com transformar de manera col·laborativa els nostres entorns de treball a la Fira de l’Economia Solidària de Catalunya (FESC), el dia 27 d’octubre a les 13:30h. (recinte Fabra i Coats, sala Àngela Graupera).

També ens podeu visitar al nostre estand, al llarg de tota la FESC els dies 27 i 28 d’octubre, per conèixer la resta dels nostres projectes.