El Mapa de la Concòrdia

Al local de Raons Públiques, situat al carrer que porta el nom de Concòrdia (harmonia entre les coses o les persones) vam obrir el mes de maig 2013 les portes per presentar un mapa col·laboratiu. Un mapa que s’ha anat construint entre totes les persones que anaven passant pel local durant els Tallers Oberts, en alguna activitat concreta o un dia qualsevol que passaven pel local.

El primer mapa realitzat ha tingut com a protagonistes els veïns i veïnes del barri que situaven una foto amb el seu comentari en el punt on habiten del barri.

S’ha volgut mostrar algunes de les cares que dia a dia es troben al carrer, a la plaça, realitzant activitats, fent la compra i també aquelles que no es troben perquè les persones estan a casa sense sortir. Alguns dels comentaris que s’escoltaven mentre es participava del mapa mostraven aquesta importància de conèixer-se, de deixar de ser individus aïllats a la ciutat i trobar quines són les nostres connexions i recorreguts.

El mapa ha tornat a quedar en blanc per poder en breu seguir construint-ne un de nou que aporti informació urbana (el tipus d’informació que no estem acostumats a tenir-ne accés).

Gràcies a totes les persones que heu col·laborat!