Comença l’activitat al Pati de l’Escola La Pau!

El 28 de gener vam començar a treballar en la millora del pati de l’escola La Pau. Tot i les condicions climatològiques adverses que amenaçavem amb obstaculitzar l’activitat, vam demostrar que entre tots podíem reunir suficient força, imaginació i treball per a:

  • organitzar tallers de graffitis en samarretes
  • informar del procés al que vulgués informacions,
  • fer un “pica pica” preparat per l’AMPA per agafar forces
  • començar a construir un tobogan de 2 metres d’alçada gràcies al esforç dels pares i mares

L’AMPA (recentment constituïda) va fer una crida a la implicació de més pares i mares d’alumnesde l’escola, presentació que els professors i els alumnes van aplaudir sota el micro.

Alumnes, Pares, Professors, la gent del PEP, les bicicletes, Metal ink, i (és clar) nosaltres vam estar allà, amb molt entusiasm per part de tots. La jornada va ser un éxit, volem més!

Des d’ara començarem a organitzar la següent fase per avançar en la transformació del pati, amb differents activitats, reunions i difusió.

Això és nomès el principi d’un projecte que hem de construir entre tots!

El 28 de enero se empezó a trabajar para la mejora del patio de la Escola La Pau. A pesar de las condiciones climáticas adversas que amenazaban con obstaculizar la actividad demostramos que entre todos podíamos sacar adelante suficiente fuerza, imaginación y trabajo para:

  • organizar talleres de graffitis en camisetas,
  • informar sobre el proceso a todo aquél que quisiera informarse,
  • sacar un pica pica organizado por el AMPA para coger fuerzas, y
  • empezar a construir un tobogán de 2 metros de alto gracias al esfuerzo de padres de alumnos

El AMPA recién inaugurada hizo una llamada a la implicación de más padres y madres de alumnos de la escuela, presentación que tanto profesoras como alumnos y alumnas, aplaudieron bajo el micro.

Alumnos, Padres, Docentes, La gente del PEP, las bicicletas, Metal ink, y claro que nosotros hemos estado ahí, con mucho entusiasmo por todos. La jornada fue un éxito. Que se repita!

A partir de ahora se empezará a organizar la siguiente fase para avanzar en la transformación del patio, mediante diversas actividades, reuniones y difusión.

Esto es sólo el principio de un proyecto que hay que ir construyendo entre todos!