Construïnt el pati de la escola Dovella

Aquest trimestre hem començat la segona fase del projecte participatiu per a la millora del pati de l´escola Dovella. El dia 24 van realitzar el primer taller de disseny.  Es va treballar segons la diagnosi realitzada per Coeducació seguint els tres eixos fonamentals per l´equilibri del pati: experimentació i contacte amb la naturalesa, moviment i psicomotricitat i tranquil·litat i intimitat.

Mitjançant la dinamització  van donar eines als participants per facilitar  el treball amb l´imaginari de l´alumnat , i els eixos d´equilibri del pati. Es va realitzar  tasques  i activitats  per desenvolupar tres propostes.  Els diferents grups van incorporar a les seves propostes idees tan interessants com: una plataforma per sortir els dies de pluja, un observatori  de formigues, cabanyes o arbres mòbils…  espais de transició, mixtos o transformables on els nens i nenas puguin gaudir de diferents perspectives  o mirades.

Estem esperant impacients el segon taller on profunditzarem més en les solucions  per  definir entre tots la proposta definitiva.