Cicle d’iniciatives d’acupuntura urbana

Mostra_Cartell_la_fabrica_del_sol_vFinal (1)

En el marc de la programació trimestral de les activitats de la Fàbrica del Sol realitzarem un cicle de rutes i debats entorn la temàtica de l’Acupuntura urbana. Del 30 de març al 22 d’abril, sortim del centre de Barcelona per descobrir iniciatives comunitàries i locals que milloren la vida de les persones dels barris. Aquest programa de rutes ens portarà a descobrir micro intervencions a l’espai públic, horts urbans, projectes de foment de l’economia social i col·laborativa, projectes de mobilitat sostenible i com tots aquests s’articulen i creen una ciutat més sostenible. Acabarem el cicle el 22 d’abril amb una sessió de debat que tindrà lloc a la fàbrica del Sol a les 18:00 h.

A més a més, aquestes rutes seran un espai presencial en el territori per mapejar iniciatives als barris que es recolliren al mapa Bcn+Sostenible, teixint llaços entre lo real i lo virtual!

http://www.bcnsostenible.cat/ca/

Aquí el programa detallat de les rutes:

Dimecres 30 de març, de 18 a 20 h: Poblenou, la ciutat productiva.

Dissabte 2 d’abril, d’11 a 13 h: Teixint llaços entre el Poble-sec i Montjuïc.

Dimecres 13 d’abril, de 18 a 20 h: Resiliència urbana als barris del Coll i Vallcarca.

Dissabte 16 d’abril, d’11 a 13 h: La sostenibilitat propera a Roquetes i Trinitat Nova.

Divendres 22 d’abril, de 18 a 20 h: DEBAT FINAL. Quin és el paper i l’impacte de les iniciatives d’acupuntura urbana a Barcelona?

 

Us podeu inscriure a l’enlleç següent:

http://lafabricadelsol.bcn.cat/inscripcions/activitats-quadrimestrals-public-individual