Aquest any s’ha ampliat la col·lecció de cromos dels barris del Coll i Vallcarca!

Aquest any s’ha ampliat la col·lecció de cromos dels barris del Coll i Vallcarca amb la complicitat de l’escola de la farigola de Vallcarca. Vam realitzar rutes pel barri amb els alumnes de tercer de l’escola de la Farigola de Vallcarca i de l’escola Montseny durant els mesos de febrer i maig.

Els alumnes de l’escola Farigola van proposar 5 nous espais per a la col·lecció d’aquest any. D’altra banda, l’entitat la Malèfica del Coll va proposar altres 3 cromos per ampliar-ne la col·lecció. El dia 28 de maig, durant la festa Verda al parc de la Creueta del Coll, els nens i les nenes del barri van poder començar i/o completar la seva col·lecció mitjançant una gimcana que va implicar diferents entitats del barri. L’estand que teníem a la festa estava compartit amb l’observatori de Vallcarca i l’assemblea de Vallcarca que informaven sobre el procés de transformació urbanística actual al barri.

El projecte segueix creixent i els cromos esdevenen una eina que permet el professorat de treballar la relació de l’escola amb el seu entorn urbà.