Activitat carrer de l’Argenter

Activitat carrer de l’Argenter

Des del mes de novembre de 2012 Raons Públiques ha acompanyat, assessorat i compartit la organització per part dels comerciants, del carrer Argenter pel que fa a una activitat destinada als nens i nenes del barri. L’activitat té com a objectiu la millora del C/Argenter tant a nivell de neteja com d’imatge. A través de l’activitat volen promocionar el carrer, donar-lo a conèixer, fomentar el desenvolupament de les relacions entre els veïns, comerciants i persones del barri.

 

El procés ha estat interessant i enriquidor, en particular per haver pogut observar en quina mesura els comerciants i veïns han anat conformant un grup capaç de consensuar, decidir i organitzar la jornada a través de reuniones periòdiques i cadascú aportant les seves capacitats personals.

Esteu tots convidats i convidades a participar!

 

 

 

 

 

 

Aquí us deixem la invitació dels comerciants:

Bon dia i bon any:
Us escrivim des de l’associació AJJEB, del C/Argenter per informar-vos que el dia 02 de febrer organitzem una activitat juntament amb els altres comerços del carrer per a nens.

L’activitat consistirà en que els nens facin manualitats per decorar el carrer durant aquell dia i facin un pòster que distribuirem pel barri amb motiu de concienciar a la gent del barri de l’ús del reciclatge i la neteja del carrer. Encara avui hi ha molts veïns que deixen les brosses a qualsevol hora al carrer i això és un problema pels veïns, pels serveis de neteja de l’ajuntament i per la salubritat de la ciutat. Per això volem que en un marc divertit pels infants poguem convidar a nens i pares a participar en la promoció de la neteja.

Dessitjem de tot cor que l’activitat funcioni, arribem al màxim nombre de nens i aprofitant un entorn divertit i educatiu aconseguim el nostre propòsit:

Posar macos el nostres carrers!